Absentie

Deze bijdrage is de eerste sinds een maand. Een dergelijk lange afwezigheid past een weblog niet, dat moet het van actualiteit hebben. Het was echter met een goede reden.Twee weken geleden is mijn dochtertje met spoed in het ziekenhuis opgenomen met een ernstige infectie. Verdere details zal ik u besparen. Gelukkig is ze inmiddels weer uit het ziekenhuis ontslagen, maar u begrijpt dat de afgelopen twee weken bij mij niet in het teken van de Amersfoortse politiek hebben gestaan.

Nu zij grotendeels hersteld is wordt mijn leefwereld ook weer groter. Zo heb ik al weer een aantal stukken gelezen en is ook de behoefte om dit dagboek bij te houden weer terug. Ook heb ik vandaag mijn favoriete Amersfoortse evenement bezocht: Proef Amersfoort. En morgen ben ik daar zeker ook weer te vinden, met de kleine!

De komende tijd zal mijn weblog ongetwijfeld bijdragen bevatten die ik in gebruikelijke omstandigheden eerder gepubliceerd zou hebben. Ik kan het alleen niet laten om over een aantal onderwerpen van de afgelopen weken alsnog mijn mening te geven.

Roland Offereins © 2014